Papirisolering med papirgranulat

Papirisolering / Papirgranulat

Et forholdsvis nyt isoleringsmateriale der produceres her i Danmark, ovre i Hillrød, og siden det det første kom på markedet i slut 1980’erne er papirgranulat som isoleringsmateriale blevet mere og mere populært. Dette skyldtes naturligvis den bølge der skyller ind over landet i disse år hvor det er meget populært at være miljøvenlig og ellers bruge så lidt kemi som muligt i de ting og sager vi omgiver os med til hverdag. Papirgranulat er lavet af genanvendt papir, primært fra aviser og det er derfor et hunderede procent naturligt produkt der er meget miljøvenligt.

Et nyt og innovativt produkt

Udviklet og produceret i Hillerød er papirgranulat et forholdsvis nyt produkt man kan bruge til isolering, det er for få år siden blevet godkendt til isolering i danske hjem, det er det er testet for brandfare. Det er således nu godkendt som værende et brandhæmmende materiale der er velegnet til isolering af boliger. Der er mange fordele ved at vælge papirgranulat som isoleringsmateriale, og det er naturligvis først og fremmest at det er et danskproduceret kvalitetsprodukt der har meget høje og gode isoleringsevner. Det kan blæses ind på lofter og i hukmure og andre steder hvor man gerne vil have efterisoleret sin bolig. Det er meget fleksibelt at arbejde med og det er fuldstændig uskadelige overfor sine omgivelser og man skal således ikke tage nogle specielle forholdsregler hvis man ønsker at isolere med    papirgranulat. Det kan bruges og blæses ind, uden at man bruger specielt sikkerhedsudstyr.

Fri for skadelig kemi

Som tidligere nævnt er papirgranulat et miljøvenligt produkt der ikke indeholder nogen skadelig kemi og som består af 100% genanvendt papir, primært fra aviser og andre  tryksager. En anden stor fordel ved papir papirgranulat er også at det kan blæses ind, hvor det skal bruges  til at isolere. Det har en meget høj isoleringsevne og det fordeler sig selv i et jævnt lag over de flader hvor det skal isolere. Derved fjerner det eventuelle kuldebroer og andet der kan skabe et dårligt indeklima. Man kan benytte papirgranulat so isolering i både gamle og nye byggeriger. Det er et fleksibelt isolerings materiale der kan bruges til de fleste isoleringsopgaver og der er ikke noget man ikke kan bruge papirgranulat til som, som man også kan bruge stenuld og glasuld til. og i modsætning til de to ældre former for isolering skader papirgranulat ikke sine omgivelser og giver ej heller kløe og andre ubehageligheder ved dem der skal montere det.

Så hvis man gerne vil forbedre sit indeklima og samtidig spare penge, så skal man bruge papirgranulat til sit næste isoleringsprojekt da det et innovativt isolerings materiale der er fri for skadelig kemi og som samtidig har nogle utroligt gode isoleringsevner man vil få glæde af de næste mange år. en investering i papirgranulat er en investering der hurtig tjener sig selv ind igen i en mindre varmeregning. Man skal således ikke se, efterisolering som en udgift men mere som en investering i sit hjem og indeklima.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *