KIA Optima – mindre forurening med de nyeste motorer

KIA Optima

Udsendelse af forurenende stoffer og emissioner er et stort problem indenfor autotransport, men det har KIA taget kampen op mod. Den nye KIA Optima har nemlig fået en opdatering hvad angår motorerne, der nu tilbyder hybridversioner som også opfylder den offentliggjorte Euro 6-standart, så du kan kører Optima med god samvittighed.

Et godt tilbud

KIA Optima kan fås ved JH-Biler til en god pris, i form af deres 360 KOMPLET. Her kan du købe bilen til en fast lav pris, hvor service, afdrag, forsikring og vejhjælp er inkluderet. Endvidere lover JH-Biler altid minimum 15.000,- for din gamle bil, uanset stand, når de bruges som en del af udbetalingen på f.eks. en KIA Optima.

Gode grunde til at vælge Optima

KIA Optima er en stor bil med et dynamisk design, og en økonomisk motor, der efter EU normen kører op til 23,8 km/l, hvilket placerer den i energiklasse A+. Foruden at være fuld af fremragende assistentsystemer og smarte opkoblingsløsninger, byder den helt nye KIA Optima på mindre støj, hårdhed (NVH) og vibrationer i kabinen under kørsel. Optima er ydermere udstyret med ASCC (Advanced Smart Cruise Control), som er et intelligent system der vha. en radarsensor overvåger afstanden til forankørende biler og automatisk bremser ned, hvis den forudindstillede afstand ikke opretholdes. Dette avancerede sikkerhedssystem samt de nye komfortløsninger, gør bilen perfekt til at slappe af og nyde en afstressende tur, afskærmet fra forstyrrelser fra verden uden for. Optima er, af ovenstående grunde, den mest optimale løsning for forretningsfolk der arbejder hårdt og har brug for at stresse af på turen hen og hente ungerne.

Masser af “wauw”-faktor

KIA Optima har en stærk profil med en coupé-lignende taglinje, som er kombineret med en bagklap og en kofanger med skarpe linjer. Bilens betagende ydre med de mange højglanspolerede detaljer, giver bilen et moderne og luksuriøst præg. Dette er imponerende verdensklasse-design med fokus på selv den mindste detalje som nøje er gennemtænkt og fremstillet omhyggeligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *