Få den flottest temahave i hele Århus

temahave

Hvordan ser din drømmehave ud? Det spørgsmål får man både love til at stille og få besvaret i Århus i den kommende tid. Nu bliver der nemlig sat ekstra fokus på folks muligheder, for at udvide og pynte deres haver, på præcis den måde de ønsker. Så hvis man er på udkig efter noget bestemt, så er det nu man skal spærre øjnene op. Det kan også være, du har gået med en drøm eller fantasi om den perfekte have, og nu har besluttet, at der skal gøres noget ved det. Når det kommer til haver, er der så mange muligheder, at det kun er ens fantasi der sætter grænser, bogstaveligt talt. En temahave vil sige, at der er en gennemgående ide, som kommer til udtryk i alt, hvad man finder i haven. Det kan være alt fra en minimalistisk stil til din helt egen lille forlystelsespark. Jo mere du har at gøre godt med, jo flere muligheder er der. Det betyder dog ikke, at du skal være rig for at få en temahave. Der findes noget for en hver smag til et hvilket som helst budget. Så det er bare med at komme i gang med at planlægge, og så eller få gang i den have du altid har drømt om.

En japansk temahave midt i Århus

Vi har nok alle set billeder af de flotte haver som findes i Japan. Der er en helt speciel æstetik over dem. Skæve træer med flade kroner, blade i flotte farver og små stenstrukturer som huser gamle ånder. Det er nogle af de ting, man kan finde i en japansk temahave. Det er også en af de allermest populære måder at designe sin have på rundt omkring i verdenen. Samtidig er det også en af de mere krævende måder at indrette den på, og hvis man ikke har tænkte sig at ansætte en gartner, kan man godt regne med at skulle gøre sine egne fingre grønne. Med mindre du har meget tid til at gå rundt derude, skal du derfor grundigt overveje det, inden du går i gang med en temahave af den kaliber. Mindre kan dog også gøre det, og der findes et utal af forskellige temaer, som alle kan bruges til inspiration og tilpasses de muligheder, man har.

En temahave er dit eget eventyr i baghaven

Mange mennesker arbejder hårdt, ugen lang, året rundt. At have et fristed, et sted hvor man kan gå hen og lade tanker være tanker, stress være stress, er noget af det vigtigste, vi kan gøre for os selv. Træd ud i en stilhed fyldt med fuglesang, og vinden som hvisler i træernes blade. Lad det hele fylde dig, som du trækker vejret dybt ned i lungerne og holder det et par sekunder, ind til alt er ro og fred i dit indre. Det er den effekt, en god temahave kan have. Den kan også være en mulighed for at udforske din egen fantasi, og man kan gå på eventyrlige rejser med sine børn i sin temahave.

LINK: http://www.flisehaven.dk/temahave/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *