Busudflugt er det nye hit i Århus og Randers

byen

Fester kan have mange størrelser og udseender. Nogle inkluderer musik, andre alkohol, nogle begge dele. Nogle holdes på et diskotek, nogle derhjemme og andre på fire hjul. Hvis man dog vil kombinere flere typer fest, både den med alkohol og den med fire hjul, så skal man nok tage et kig på mulighederne ved tidens nye festtrend, nemlig busudflugt.

Når busserne ruller ud i Århus og Randers, så er det ikke kun med folk der bruger klippekort. Flere og flere busser bliver nemlig lejet ud til private arrangementer, hvor alt fra fest, til fodbold og til naturoplevelser er endestationen.

Bustur gør det nemt at være mange afsted

Busudflugter er særdeles populære i Århus og Randers for tiden. Det skyldes ikke mindst, at det gør det nemt at tage mange afsted. Uanset hvad endestationen måtte byde på, så står man ofte i en situation, hvor man er mere end fire der skal afsted. Så kan man selvfølgelig vælge at tage af sted i flere biler men det er måske ikke alle der har en bil og hvor skal man parkere? Sådan nogle praktiske ting kan sætte en stopper for enhver god ide, når man skal rejse for at føre den ud i livet. Det har busselskaberne i Århus og Randers lagt mærke til og de har derfor lanceret en kampagne for at gøre opmærksom på, at man altså kan leje en bus forholdsvis billigt. Det er ikke gået for døve ører i hverken Århus eller Randers, hvor antallet af busture og busudflugter har været støt stigende lige siden. Det drejer sig om alt lige fra koncerter, til fodboldkampe, fester og naturoplevelser, hvor folk samles i store flokke og nyder busturen, samt oplevelsen i fællesskab. Det er især blevet populært hos diverse eventselskaber, at leje en bustur til deres arrangementer. Før kunne det være svært at få logistikken til at hænge sammen og man måtte rejse med offentlig transport, hvilket både var krævende at organisere og styre, samt generende for de almindelige rejsende. Med muligheden for busudflugt er det ikke længere et problem at lave arrangementer på tværs af landet.

Busudflugt skåner miljøet

Udover at gøre det nemmere for store forsamlinger at rejse i fællesskab på tværs af landet, så gør busudflugt og bustur i Århus og Randers det også nemmere for miljøet at bære de mange rejsende. For selvom en bus sluger lidt mere diesel end en almindelig personbil, så forurener den langt mindre end en hær af personbiler, som ville være alternativet for dem som ikke vil benytte offentlig transport til deres udflugt. Det er også noget som busselskaberne er opmærksomme på og derfor opgraderer de jævnligt deres busser med partikelfiltre og bedre motorer, for at gøre dem endnu mere miljøvenlige. Der er derfor meget at spare ved at tage en bustur fra Århus eller Randers, hvis man er mange der skal afsted. For det første sparer man miljøet for unødvendig forurening. For det andet, og ej at forglemme, så sparer man også selv en god slat penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *