Betting – Hvis du elsker at se fodbold

hold

Kan du også lide at spille fodbold og ikke mindst se fodbold i fjernsynet. Så er du nok heller ikke helt ukendt med at spille på fodbold, her er Danmark er der i de senere år. Efter at loven om spil blev liberaliseret kommet man bookmaker firmaer til således at man ikke længere er tvunget til kun at spille igennem statens monopol på oddeset. Det er selvfølgelig lækkert, at man frit kan vælge hvorhenne man gerne vil bette. Men det gør også, at man kan miste overblikket når der er så mange bookmaker firmaer på nettet der alle udbyder forskellige odds på de forskellige fodboldkampe og det et heller ikke dem alle der altid inkluder den danske superliga.

Få det samlede overblik

Derfor findes der nu en side uafhængig af forskellige bookmakers interesser og derfor fuldstændig på spillerens banehalvdel, det vil altså sige dig! Herinde kan man finde informationer om alle de store europæiske tuneringer, og de forskellige klubholds formkurver, og detaljerede statistikker om hvordan holdene præsentere od hinanden rent historisk. Dette er med til at give, dig som spiller bedre muligheder for at bette på det hold du mener løber med sejreren. Eller hvor stort de forskellige hold taber og vinder mod hinanden i de forskellige ligaer. Ligeledes kan man også se og spille på odds på de store internationale tuneringer såsom det igangværende Europa mesterskab, det kommende sommer OL i Rio de Janeiro. Derudover er der naturligvis VM i foldbold og det Amerikanske mesterskab, der også spilles her sideløbende med EM i Frankrig.

Men derudover kan man også se odds på flere andre sportsgrene og det hele er samlet så det er let at danne sig et overblik over det hele.

Find de bedste odds

Du kan inde på vores side finde de bedste odds på alle kampe, på tværs af de forskellige bookmakers hjemmesider. Det er alt sammen samlet i en let og overskuelig menu hvor de kommende kampe er listet op i rækkefølge efter hvornår de spilles. Man kan således ved at trykke på de kampe man finder interessant finde frem til dem som man syntes giver de bedste odds sammenholdt med hvad man selv mener bliver det sandsynlige resultat af kampen. Der er stor forskel på hvad odds de forskellige bookmaker firmaer giver på den samme kamp, og der kan derfor være en kæmpe hjælp når man skal spille på en kamp, at vide at man her bliver præsenteret for de bedste odds. Så man ikke efterfølgende finder ud af, at man har snydt sig selv for en større gevinst, når man finder en side der tilbyder bedre odds. Det skal man ikke frygte sker igen, når man begynder at bruge vores side, da man ikke igen kommer til at overse nogle odds på kampe. Vi præsentere det således på en overskuelig måde, så det er let for dig som bruger at finde rundt i og det er hurtigt og let at sammenlige odds på tværs af ligaer og kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *