Autoglas og stenslag i Randers og Hadsund

Autoglas / Stenslag

Alle der har en bil ved hvor vigtig den er for dem og deres hverdag. Det kan være næsten umuligt at undvære den, når man først har vænnet sig til den og især hvis man bor udenfor byernes centrum kan det være svært at komme rundt uden, det offentlige transportnet er ikke særlig finmasket uden for storbyernes centrum og hvis man pendler og har langt på arbejde er det jo nærmest umuligt at undvære sin bil. Derfor kan det også være utroligt trælst hvis man får et stenslag i sin forude, man kan jo ikke kører bil hvis man ikke kan se ud af forruden.

Stenslag repareres på 20 minutter

Hvis man oplever, at man får et stenslag i din forrude skal man som hovedregel hurtigst muligt få det ordnet. Hvis man ikke får det repareret risikere kan man hele forruden simpelthen flækker.

Det er ikke alle stenslag der kan repareres men de fleste kan godt, et stensalget skal være mindre end en to krone og der må ikke sidde snavs og skidt i det når man kommer ind til reparation med det, hvis der gør det og vi skal rense det først kommer det til at tage længere tid en tyve minutter og det bliver ligeledes dyre for dig. Når man reparer et stenslag bruger man resin lim til at fylde hullet ud med, og da limen ikke er gennemsigtig vil man som regel altid kunne se en lille mat plet der hvor stenslaget  er repareret. Man skal også være opmærksom på, at siden stenslag blot repareres er det ikke nogen permanent løsning og det er nødvendigt indenfor for forholdsvis kort tid at få skiftet hele forruden ud. Det er en meget dyr værksteds reparation, det ved vi godt, men det er ganske enkelt ikke sikkerhedsmæssigt forsvarligt at fortsætte med at køre rundt med en forrude der repareret for stenslag i flere år. Der er også sjældne tilfælde hvor stenslaget simpelthen er stort eller for dybt, og man kan derfor ikke lave det og hele forruden skal derfor skiftes ud, men det er altid en individuel vurdering.

Benyt dig af din lokale autoglas montør

Når man skal have repareret en forrude for stenslag skal man sørge for, at benytte sig af sin lokale mekaniker da man på den måde er sikker på, at man får den bedste service. Der heller ikke så langt hen til dette autoværksted og derved får man også hurtigere sin bil tilbage. Det er naturligvis en stor fordel når man skal bruge sin bil igen, så hurtigt som muligt at der ikke er så langt hen på det lokale værksted. Man får også en meget bedre service ved sin lokale autoglas reparatør end hvis man kører hen til nogle der ikke kender en eller det lokalområde hvor fra man kommer.

Det lokale autoglas værksted kan også hurtigt komme og hjælpe en med ens stenslag således at man hurtigt kan få sin bil tilbage igen så man kan bruge den til sine daglige gøremål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *